Войти  |  Добавить сайт


www.uz.gov.ua
Официальный сайт Укрзализницы

Добавлен: 2008.07.13

Официальный сайт Укрзализницы

 
Категории: Транспорт, Перевозки
 
Официальный сайт Укрзализницы
 
 
 

Отзывы

( 3 ) Добавить отзыв  

Владимир Александров...
12 ноя 2011
Поез Луганск - Москва и обратно в ноябре 2011 года следует с неотапливаемыми вагонами, в которых не подают даже чай. Это преднамеренная акция или ноябрьское поздравление людям?
Татьяна
24 мар 2011
Не могли купить билеты на 30 апреля из Харькова на Крым. Взяли на 1 мая через 5-е руки но в кассе. Обратно брали билеты 24 марта но уже в Крыму. Так вот в кассе Крыма нам сказали что билетов из Харькова в Крым на 30 апреля полно. Вопрос почему их нет в Харькове. Поезд московский.
КЕМТ
28 окт 2010
Мушу Вам повідомити те, що на посаду заступника директора по господарчій частині Київського електромеханічного технікуму залізничного транспорту наприкінці травня 2009 року була призначена ГЛЄБОВА Ірина Вікторівна. За період її керівництва мали місце дивні факти, а саме: 1. Безпідставно було звільнено із займаних посад декілька працівників, які працювали у технікумі більше 15 років (Гроздова Т.В. була поставлена перед фактом про звільнення і звільнена за півгодини). Після звільнення з Гроздовою неповністю розрахувались. 2. з 01 вересня 2010 року за ініціативою ГЛЄБОВОЇ І.В. у першому та другому гуртожитках була виставлена охорона БПЕБ (бюро правової та економічної безпеки). В супереч всім нормативним актам із мешканців гуртожитків у примусовому порядку було стягнуто кошти у розмірі 200 грн з особи ГОТІВКОЮ, буцімто на зарплатню охоронниуам, без будь-яких квитанцій, без розрахункового рахунку охоронної фірми, а в кишеню. Можна підрахувати скільки ГЛЄБОВА І.В. "нагріла" собі на охороні. Також вона не підписувала договора на проживання тим хто не сплатив за охорону і погрожувала виселенням поки не буде сплачена дана сума. 3. в одному із пунктів договору на проживання є фраза, що виконавець забезпечує мешканців гуртожитків всім необхідним для проживання. Але у випадку коли зі строю виходить кран, раковина, двері або інше ГЛЄБОВА І.В. заявляє "збирайте гроші і купуйте все самі". Не тяжко здогадатись куди списуються кошти на ремонт різного обладнання. На підставі вищевикладеного можна зробити висновок, що ГЛЄБОВА І.В. працює в технікумі тільки ради своєї фінансової вигоди. Думаю дана інформація буде корисною і цікавою для контрольно-ревізійного управління УЗ. З повагою.