Войти  |  Добавить сайт


www.trafficrules.com.ua
Правила дорожнього руху. Навчання, екзамен онлайн.

Добавлен: 2012.04.14

Правила дорожнього руху. Навчання, екзамен онлайн.

 
Категории: Авто, Мото, Наука, Образование
 
Цей ВЕБ ресурс створено для тих, хто навчається в автошколах, водіїв, які бажають підтримати свій професійний рівень, а також особам, які бажають перевірити або закріпити свої знання Правил дорожнього руху (ПДР) перед відвідуванням підрозділу ДАІ. ВЕБ ресурс має різні режими роботи, які сприяють швидкому і ефективному засвоєнню ПДР, що також дозволяє підготуватися до іспитів в ДАІ.

На цей час, для використання на території України допущено два набора екзаменаційних білетів, Київські та Харківські. Екзаменування у підрозділах МРЕВ (ВРЕР) ДАІ здебільшого здійснюється за Харківськими наборами питань. Але МРЕВ №2 м.Києва (вул.Туполева), деякі підрозділи Полтавської, Львівської області почали використовувати питання із Київських наборів білетів. Наша система містить обидва набора білетів, що дозволяє підготуватися для складання іспитів з тим набором, котрий застосовується у вашому екзаменаційному підрозділі.

У системі є два режима: навчання та екзаменування. У режимі навчання є можливість опрацювати усі можливі екзаменаційні питання. Також є можливість обрати тему (їх, згідно із законодавством України, - 37), й пройти всі питання по цій темі. Всі відповіді, які ви давали, система зберігає. Це дає можливість “працювати над помилками” - ще декілька разів пройти питання, які знаєте не досить впевнено. Таким чином, система не тільки надає можливість самотужки, у режимі он-лайн, підготуватися до іспиту, а й допомагає у навчанні.

Режим екзаменування максимально наближено до правил складання іспитів, які застосовуються у МРЕВ (ВРЕР) ДАІ. Білет формується динамічно, по наданим авторами правилам. На вирішення картки надається 20 хвилин, припускається 2 помилки. Повинні бути отримані відповіді на усі 20 питань, або іспит вважається не складеним.

Доступ до цього ресурсу надається в двох режимах: «Вхід для гостей» та «Вхід для користувачів». Режим «для гостей» дає можливість ознайомитися з усіма режимами роботи з вивчення, засвоювання, перевірки знань ПДР, але з обмеженим функціоналом. Режим «для користувачів» з повним функціоналом надається у вище перелічених режимах роботи клієнтам, які сплатили послуги згідно з тарифом. Умови та види оплати наведені на цьому ресурсі.
 
 


 

Отзывы

( 2 )Средняя оценка - 7,5   из 10 Добавить отзыв  

hulja
18 апр 2014
ppoäüüonz ijhjo,ppodeeestbnk975fjlöö xwewwgttyxcvghuiok,.
10
Дмитрий
17 апр 2014
Ценность сайта сомнительна. Опубликован набор билетов "Светофор" из 80-и билетов для категорий АВ, в то же время система этой же фирмы, устанавливаемая в автошколах содержит 93 билета. Ответить на вопрос, какой же из наборов следует использовать при подготовке к экзамену, представители фирмы не в состоянии. Ресурс при этом платный.
5