Войти  |  Добавить сайт


www.sdks.com.ua
Спілка Дослідників Культурної Спадщини

Добавлен: 2018.12.7

Спілка Дослідників Культурної Спадщини

 
Категории: Наука, Образование
 
Більше мільйона чоловік сьогодні захоплені приладовим пошуком, вони хочуть більше дізнатися про історію свого краю. Шукання скарбів – це не лише цілеспрямований пошук скарбів, це здорове дозвілля, відпочинок, цікаве проведення часу.



Але в існуючому правовому просторі і офіційною археологією навколо пошуків з металлшукачем, все важче стає доводити суспільству, що ми не “чорні копачі” і також як і вони, поважаємо історію нашої Землі. Ми все ближче підходимо до тієї риси, коли під тиском з боку археологів, нашу діяльність можуть визнати незаконною, більше того – забороненою!



Спілка Дослідників Культурної Спадщини – це реальна сила! Пошуковці, об’єднавшись, зможуть зажадати у влади повної легалізації і офіційного визнання приладового пошуку, визнання нашого права на відпочинок у вигляді пошуку металевих предметів в землі.



Ми, члени ГО “СДКС”, проти розорення пам’ятників архітектури, курганів і історії!!! Але ми за те, щоб величезні простори, які не відносяться до перерахованих категорій що охороняються державою, були завжди відкриті для вільного пошуку з металошукачем!



Поки рішення на вищому рівні не вироблені, тільки громадська організація шукачів археологів у вигляді Спілки Дослідників Культурної Спадщини, може виступити на захист інтересів своїх Учасників у випадках, коли офіційна влада хоче прирівняти наше хобі до злочину!



Якщо ви не байдужі до майбутнього свого хобі, якщо ви хочете не просто шукати, а шукати вільно і легально, не побоюючись переслідування, якщо ви розглядаєте своє захоплення в перспективі, приєднуйтеся до Спілки Дослідників Культурної Спадщини!
 
 


 

Отзывы

Добавить отзыв