Войти  |  Добавить сайт


www.molokovitchyzny.com
Молочні ферми - "Молоко Вітчизни"

Добавлен: 2020.03.27

Молочні ферми - "Молоко Вітчизни"

 
Категории: Компании, организации, Продукты питания, Напитки, Промышленность
 
ТОВ Молоко вітчизни сучасний український виробник молока екстра-якості з великими потужностями. До складу компанії входять три молочні ферми в Сумській області. Кожна ферма має обладнання відомих світових виробників та дотримується європейських стандартів виробництва. В компанії створені умови для утримання близько 2500 голів корів молочної голштинської породи, які мають середню молочну продуктивність до 32 кг на добу. Ми пропонуємо молоко Екстра ґатунку, з високими показниками білку та жиру, загальним обсягом до 62 тонн на день.

Спеціальний раціон, що включає в себе більше 20 інгредієнтів та постійний ветеринарний контроль забезпечують здоровя нашим тваринам. Наші ветеринарно санітарні норми повністю відповідають вимогам Міжнародного епізоотичного бюро. Якість молока, що виготовляє кожна наша молочна ферма повністю відповідає вимогам ДСТУ 3662-2018. Після візиту технічної комісії Королівства Саудівської Аравії на нашу базу Міністерство екології КСА знято заборону на імпорт з України живої великої рогатої худоби.

Також ми пропонуємо органічні добрива під власною торговою маркою Organic Compost до 20 000 тонн на рік, що отримуються шляхом переробки побічних продуктів життєдіяльності тварин.
 
 


 

Отзывы

Добавить отзыв