Войти  |  Добавить сайт


ovi.com.ua
OVI - Все для ремонту та будівництва

Добавлен: 2020.08.21

OVI - Все для ремонту та будівництва

 
Категории: Интернет магазины, Строительство, Ремонт, Товары, Торговля
 
Інтернет-магазин товарів для будівництва і ремонту

Всі будівельні матеріали - в одному магазині!

Ласкаво просимо на сайт компанії OVI!

Вибір і покупка відповідних будівельних матеріалів займає чимало часу, сил і засобів. Особливо, якщо ви стикаєтеся з подібним завданням вперше. У нашому інтернет магазині є абсолютно все, що тільки може знадобитися для професійного будівництва та ремонту житлових і нежитлових приміщень! Найбагатший асортимент розрахований як на приватних осіб, так і на організації, що пропонують якісні ремонтно-будівельні послуги.

Тут ви зможете купити всі необхідні будматеріали буквально за півгодини, при цьому ще й добре заощадивши! Розуміючи, що самовивезення доступний далеко не кожному покупцеві, ми передбачила послуги доставки в будь-яку точку Києва і Київської області.

Що саме ми пропонуємо?

Наша компанія - надійний постачальник, якому довіряють. Ми реалізуємо оригінальні, сертифіковані будівельні матеріали від закордонних та вітчизняних виробників, чия репутація не викликає нарікань. В онлайн-каталозі представлено більше 10 тисяч (!) Найменувань позицій товарів. Зокрема:

сухі будівельні суміші;

бетоноконтакт і грунтовки;

клей, піни, герметики;

утеплювачі, паро- та звукоізоляційні матеріали;

лакофарбові матеріали;

оздоблювальні матеріали;

цвяхи, кріплення, болти, дюбелі;

цегла, піноблоки, перегородки;

пиломатеріали, фанера;

покрівельні матеріали;

двері і підвіконня;

сантехніка;

електрика і багато іншого.

Продаж здійснюється дрібним, середнім і великим оптом.

Компанія OVI уважно стежить за новинками ринку будматеріалів. Наш асортимент регулярно оновлюється і розширюється - завдяки цьому на сайті завжди можна знайти найактуальніші і затребувані будівельні матеріали, а також цікаві новинки.

Переваги співпраці з OVI

Вибравши нас як ділового партнера, ви можете бути впевнені в довгостроковому і взаємовигідній співпраці! Ми цінуємо КОЖНОГО свого клієнта - вже одне це вигідно відрізняє нас від переважної більшості конкурентів.

До іншим безсумнівним вигодам співпраці відносять:

помірні ціни на всі будматеріали;

офіційні гарантії якості всієї продукції;

обмін або повернення неякісного товару, або оплата послуг з усунення його дефекту;

оперативне виконання замовлення будь-якого обсягу;

послуги доставки (в тому числі безкоштовної!);

європейський рівень сервісу.

Періодично ми проводимо акції, під час яких наш магазин дає можливість зробити покупку оптом на ще більш привабливих умовах. Крім цього, у нас передбачено кілька варіантів оплати - самі виберіть той, який підійде саме вам!

Ввічливі, компетентні менеджери і консультанти охоче дадуть відповідь на всі питання, пов'язані з придбанням, оплатою і доставкою замовлення. Тим, хто не може самостійно визначитися з вибором будівельних матеріалів, надаються безкоштовні професійні консультації.

Особливості доставки від компанії OVI

Перевозити будматеріали - справа клопітка і досить дорога. Приємний виняток становлять випадки, коли будматеріали закуповуються в нашому інтернет магазині!

Ми гарантуємо доставку по Києву і Київській області в заздалегідь обумовлені терміни. У нас передбачені вигідні фіксовані тарифи на габаритні вантажі і індивідуальний розрахунок при доставці негабаритних продукції. За попередньою домовленістю товар буде розвантажений в вказане місце або піднятий на потрібний поверх.

Компанія працює без вихідних, тому куплені будівельні матеріали будуть у вас в самий найближчий час! Всі подробиці щодо послуги доставки ви можете дізнатися в розділі сайту Доставка і оплата.

Звертайтеся до нас обов'язково! Компанія OVI - це якість, адекватні ціни, абсолютна надійність і 100% безпеку угоди!

Ми пропонуємо те, що потрібно Вам!

Інтернет-магазин будматеріалів (Київ) OVI - це висока якість продукції, розумні ціни, першокласний сервіс. Ми добре знаємо, що потрібно нашим покупцям, і пропонуємо їм саме те, що потрібно.

Працюючи безпосередньо з виробниками, ми маємо можливість проводити лояльну до покупця цінову політику. Якість товарів, представлених в нашому каталозі, підтверджено відповідними сертифікатами, а наш сервіс Вам так сподобається, що Ви захочете повернутися до нас знову і знову. І правильно зробите!

У нашому інтернет-магазині будматеріалів продаж здійснюється і оптом, і в роздріб. Ми співпрацюємо як з фізичними, так і з юридичними особами, і приймаємо різні способи оплати. Продукцію з нашого складу можна забрати самовивозом, а можна замовити доставку.

Чому саме ми?

Основний принцип нашої роботи полягає в максимальну зручність для наших клієнтів. Ремонт і будівництво самі по собі вельми клопітно. А придбання будматеріалів і матеріалів для обробки - це процес виснажливий, що вимагає багато сил і часу, витратний в матеріальному плані.

В інтернет-магазині будматеріалів з доставкою OVI абсолютно точно знають, як зробити його простіше. Для того, щоб вибрати все, що потрібно для ремонту і будівництва, не обов'язково до нас їхати. Досить зайти в наш ка
 
 


 

Отзывы

Добавить отзыв