Войти  |  Добавить сайт


drillingtechnology.com.ua
Бурові технології

Добавлен: 2021.03.3

Бурові технології

 
Категории: Строительство, Ремонт
 
Ми постійно стежимо за новинками на ринку важкої техніки та новими підходами у світовій практиці. Ви можете звертатись до нас із завданнями будь-якої складності і бути впевненими, що наші спеціалісти підберуть найкраще для вас рішення!
 
 


 

Отзывы

( 6 )Средняя оценка - 10   из 10 Добавить отзыв  

Денис
17 дек 2021
Ще на початку цього року орендував тут раз кран-маніпулятор і тепер співпрацюю з даною компанією на постійній основі. Майже щодня замовляю техніку і жодних претензій та нарікань до роботи немає, все влаштовує на всі 100%.
10
Август
08 дек 2021
Наша компанія завжди задоволена після співпраці з даною компанією. Ми постійно беремо для роботи у них спецтехніку. Ось тільки місяць назад брали в оренду екскаватор, техніка в ідеальному стані, та ціна адекватна за годину. Тому якщо не можете дозволити собі купити техніку, то беріть в оренду.
10
Констянтин
20 июл 2021
Не міг ніяк найти компанію, котра б зробила нам буріння на ділянці. Якщо шукати через мережу інтернету, то можна знайти велику кількість фірм. Нам порадили саме цю компанію, і дуже добре, що ми зробили правильний вибір. Спеціалісти дають гарантію на виконання своїх робіт, Ви можете звертатися до них за завданням будь-якої складності.
10
Kirrill
15 июл 2021
Протягом року займаюся будівництвом, але для цього в мене немає особистої техніки, тому я орендую її у даної компанії. В основному це екскаватор, самоскид і кран маніпулятор. Мені подобається те, що можна брати техніку в оренду навіть на час, тому не потрібно буде переплачувати, якщо роботу зроблять за час. Тому я рекомендую дану компанію!
10
Андрій
09 мар 2021
Моєю мрією завжди було побудувати власний будинок для всієї сім'ї й ось вже як два місяці почав будівництво. Орендую спецтехніку тільки в цій компанії, у них є все необхідне з будь-якими технічними характеристиками. І головне техніка робоча і не виникає ніяких проблем.
10
Руслан
03 мар 2021
Задоволений роботою з цією компанією, брав у них в оренду екскаватор пару тижнів назад, ціна на годину адекватна і техніка справді хороша, може виконати роботи будь-якої складності. Так що буду звертатися ще, у мене попереду багато будівельних об'єктів.
10