Войти  |  Добавить сайт


katinka.ua
Интернет-магазин Katinka для малышей и мам

Добавлен: 2021.03.14

Интернет-магазин Katinka для малышей и мам

 
Категории: Дети, Интернет магазины
 
Katinka для малюків та мам

Торгова марка Katinka - офіційно зареєстрований знак для товарів, що підтримують екологічне батьківство. Ми прагнемо дати мамам корисних помічників, які полегшують щоденний догляд за малюком і які відповідають природним очікуванням і потребам крихітки.

Торгова марка Katinka була створена батьками-ентузіастами, які бажають для дитини найбільш натурального і корисного в найраніший період його життя.

У 2001 році був створений перший слінг для власного малюка. Удосконалюючи конструкцію слінгу, розвиваючи і просуваючи ідею гармонійного виховання дитини, ми пропонуємо зараз асортимент товарів, які допоможуть налагодити грудне вигодовування, задовольнять природні потреби малюка і дозволять мамі краще знати і розуміти свою дитину.

Продукція Katinka виробляється з натуральних тканин і схвалена МОЗ України.

Але набагато важливішим є те, що товари Katinka - це не тільки безпека фізичному здоров'ю малюка, а й безсумнівна користь його емоційному, інтелектуальному і психічному розвитку.

Адже плекана мамою, вигодована мамином молоком дитина, що впевнена в увазі до важливих для неї потреб виросте здоровою і щасливою людиною.
 
 


 

Отзывы

Добавить отзыв