Войти  |  Добавить сайт


www.pozyka.org
Кредитний простір - кредит під заставу нерухомості

Добавлен: 2021.08.26

Кредитний простір - кредит під заставу нерухомості

 
Категории: Бизнес, Финансы, Недвижимость
 
Наша компанія надає прозоре кредитування на будь-яку суму під заставу нерухомості. Реальна ставка від 3% без фіктивних акцій, посередників, додаткових умов на весь термін позики, з будь-якою кредитною історією, без підтвердження доходів.

Завдяки багаторічному досвіду роботи та фокусуванні на клієнтоорієнтованість ми створили максимально прозоре, зрозуміле кредитування. Без посередників і прихованих платежів. Процедура кредитування знаходиться виключно в правовому полі та зосереджена на рівний захист інтересів обох сторін. Основним документом угоди є нотаріально завірений Договір позики і Договір іпотеки. Клієнт залишається 100% власником нерухомості! Кредитодавець не має законних прав навіть на доступ до заставленої нерухомості. Наша компанія це реальна фінансова допомога.

Наша мета надати клієнту чесну, прозору послугу кредитування без посередників і складної бюрократії. При цьому ми пропонуємо одну з найнижчих відсоткових ставок на ринку. Ми надаємо реальну фінансову допомогу.

Основний напрямок нашої діяльності фінансовий консалтинг у сфері іпотечного та заставного кредитування, а також кредитування малого та середнього бізнесу. Понад 10 років компанія Кредитний Простір успішно допомагає в отриманні коштів шляхом оформлення кредитів під заставу нерухомості, рефінансування позик. Допомагаємо отримати гроші до безпосереднього продажу житла та підбираємо вигідні іпотечні програми.
 
 


 

Отзывы

Добавить отзыв