Войти  |  Добавить сайт


komandor.lviv.ua
Komandor

Добавлен: 2022.05.9

Komandor

 
Категории: Дизайн, Интернет магазины, Строительство, Ремонт, Товары, Торговля
 
"KOMANDOR це меблева компанія, яка представлена на ринку України вже понад 20 років, силами якої втілюються в життя більше 500 проектів меблів на рік. Компанія, де люблять і цінують кожного клієнта!

Меблі на замовлення від KOMANDOR - відмінне рішення для створення оригінального інтерєру, враховуючи індивідуальні розміри приміщення та побажання клієнта. Перевагою для клієнтів являється можливість виготовити всі меблі в одного виробника і суттєво заощадити на цьому. Наші дизайнери створюють меблі для всіх житлових зон: кухні, вітальні, гардеробні, спальні, дитячі, кабінети, прихожі.

Основне правило KOMANDOR висока якість та опіка про неї на всіх етапах виробництва меблів. Питанням завершальної стадії, коли виконується фінішне встановлення меблів, приділяється підвищена увага. Наші сервісні бригади складаються з майстрів високого класу, з великим досвідом роботи, які можуть зібрати конструкцію будь-якої складності.

Високий рівень сервісу гарантований у наших салонах. Працюємо за договором і надаємо гарантійне обслуговування 5 років. Доставка по місту Львову та монтаж меблів - включені у вартість і виконуються в чітко обумовлені терміни.

"
 
 


 

Отзывы

Добавить отзыв