Войти  |  Добавить сайт


prostavkin.com
Prostavkin

Добавлен: 2022.06.28

Prostavkin

 
Категории: Авто, Мото
 
Інтернет-магазин Prostavkin - проставки для збільшення кліренсу автомобіля, колісні проставки та автобафери за вигідною ціною з доставкою по всій Україні. У каталозі представлені проставки від провідних виробників на різні марки та моделі автомобілів. Ви легко зможете знайти на нашому сайті модель автомобіля, що цікавить вас, або ж замовити проставки індивідуально, якщо їх не виявилося в каталозі.
 
 


 

Отзывы

( 4 )Средняя оценка - 10   из 10 Добавить отзыв  

Їздун
21 ноя 2022
Заїжджав нещодавно до хлопців з Проставкіна. Вони мають свій фірмовий магазин, який спеціалізується на проставках і баферах. Раніше не знав про це, тому це ще одна причина заїхати туди, щоб швидко отримати запчастини без націнок як на інших СТО.
10
Антон
22 окт 2022
Я не знаю, мені здається, що самостійно ремонтувати машину не потрібно. Так і навіщо, якщо повно хороших СТО із відмінними фахівцями. Я купую запчастини в інтернет-магазинах, а ремонтую на станціях. Так виходить дешевше. Нещодавно купував автопроставки тут за дуже приємною ціною, а на СТО нам хотіли продати ці запчастини вдвічі дорожче. Так що, хто як може, так і крутиться, але Проставкіну дякую, що продають запчастини за адекватною ціною!
10
Стас
26 сен 2022
З'явився не зрозумілий стукіт в амортизаторах, прогріваючи двигун звук тільки посилювався, проїздив трохи, звук зник, при наступній роботі мотора звук знову з'являвся і пропадав, приїхав у СТО хлопців, сказали подивляться, виправлять, на мій подив все зробили дуже швидко Як виявилося, вбив амортизатори на наших дорогах, дуже хлопцям вдячний за швидку роботу і що порадили автопроставки з магазину Проставкінпоставити, щоб моя проблема надалі не з'являлася.
10
Juzik
28 июн 2022
В автомобільному бізнесі вже 8 років, але вперше стикаюся з таким дбайливим сервісом. Замовлення мені відправили відразу після того, як зробив оплату, причому скинули номер накладної в Telegram. Після отримання також не було проблем. Автопроставки стали як влиті на клієнтський гольф 4 motion. Загалом просто шикарно, тепер, коли мені потрібні проставки або бафери звертаюся до цих хлопців.
10