Войти  |  Добавить сайт


dp.lviv.ua
Дом престарелых Джерело во Львове

Добавлен: 2022.12.7

Дом престарелых Джерело во Львове

 
Категории: Медицина
 
Частный дом для пожилых и инвалидов Джерело во Львове это комфортное место. Здесь каждому старику предоставляются идеальные условия, позволяющие достойно встретить собственную старость.
 
 


 

Отзывы

( 5 )Средняя оценка - 10   из 10 Добавить отзыв  

Марина
25 май 2023
Нашого діда Миколу паралізувало після інсульту і вже три роки він лежить паралізований. Весь цей час ми наймали йому доглядальницю, але характер у нашого дідуся важкий і обставини складалися так, що нам завжди потрібно було шукати йому нову доглядальницю. Самі доглядати його не можемо, бо всі працюємо. У зв'язку з цим ми знайшли в інтернеті гарний пансіонат із сучасним ремонтом для людей похилого віку в Києві Джерело і вже два місяці дідусь живе в даному пансіонаті. Тут дідусь дуже добре доглядають, а головне йому тут подобається. Він навіть іноді почав усміхатися, а ми за нього спокійні. Адже його тут смачно годують за режимом, і миють за потребою, і переодягають, і стырають і гладять, а також роблять щодня реабілітаційні масажі і контролюють прийом медикаментів. До того ж вартість його проживання в пансіонаті значно нижча за ту оплату, яку потрібно було платити доглядальниці і доглядають його тут цілодобово.
10
Марина
07 фев 2023
Плануючи відпустку, в нашій родині стало питання тимчасового догляду за дідусем під час нашої відсутності. Побачили в інтернеті, що пансіонат Джерело надає послуги короткочасного проживання людей похилого віку з деменцією та іншими віковими захворваннями. Заключили договір, привезли дідуся та зі спокійним серцем поїхали на відпочинок. По приїзду забрали дідуся, який залишився всім задоволеним і сказав нам, що тепер сміливо можемо його повертати до пансіонату, бо в нього за два тижні нашої відсутності там зявились друзі. Ось такий у нас вийшов, так би мовити, сумісний відпочинок. Всі залишились задоволеними.
10
Маргарита
24 янв 2023
Хочу подякувати працівникам пансіонату Джерело за дбайливе ставлення до своїх мешканців, які не мають змоги самостійно пересуватись. Для такої категорії мешканців в пансіонаті оборудовано палати, коридори та площадки для прогулянок. Завжди на допомогу приходить обслуговуючий персонал. Знаходячись в стінах будинку, не відчуваєш себе неповноцінним та покинутим. Тут велику увагу приділяють реабілітації після перенесених важких захворювань чи операцій та травм. Наявність реабілітологів високого професійного рівня допомогли мені швидше відновитися після травми хребта.
10
Михайленко
10 янв 2023
Пансіонат Джерело найкращий вибір при необхідності догляду за хворим близьким на онкологію. Часто лікарні відмовляють у госпіталізації тяжко хворих. Вдома ми не могли розмістити дядю, так як в однокімнатній квартирі з новонародженою дитиною не неможливо. Пансіонат Джерело у Львові прийшов нам на допомогу. Цілодобовий медичний нагляд, повноцінне харчування та знаходження в соціумі допомогли дяді відволіктись від думок про важке захворювання. У нас була змога часто в любий для нас зручний час його відвідувати, проводити спільні прогулянки на дуже гарній території закладу. Також, для нього ми замовили додаткову послугу у вигляді роботи з психологом. Це дало йому змогу більш лояльно сприйняти свій недуг та відчути внутрішні сили для боротьби з ним. В цілому ми дуже задоволені індивідуальним підходом та дбайливим ставленням персоналу до своїх мешканців. Тепер сміливо можемо рекомендувати пансіонат Джерело у Львові всім своїм близьким та друзям, які знаходяться в пошуках професійних послуг по догляду за престарілими, інвалідами чи просто важко хворими людьми. Вони найкращі в України!
10
Марина Олексіївна
17 дек 2022
Перебуваючи в цьому закладі після інсульту, хочу подякувати всьому персоналу приватного пансіонату за любов та турботу до мене на протязі всього часу. Дбайливий догляд, повноцінне дієтичне харчування, медичні послуги на високому рівні, дозволили швидко пройти весь курс реабілітації та повернутись до повноцінного життя. Всьому персоналу велика вдячність, хай береже вас Господь.
10