Войти  |  Добавить сайт


dom-prestarelih.dp.ua
Частный дом престарелых в Днепре - Джерело

Добавлен: 2022.12.7

Частный дом престарелых в Днепре - Джерело

 
Категории: Медицина
 
Пансионат Джерело частный дом престарелых, где предоставляется профессиональный уход за пожилыми людьми и инвалидами.

Все постояльцы чувствуют себя как дома. Для этого сделано многое: комнаты обустроены необходимой мебелью, есть возможность заниматься любимыми делами. Плюс ко всему постояльцы получают нужное им внимание и уход.
 
 


 

Отзывы

( 3 )Средняя оценка - 10   из 10 Добавить отзыв  

Аліна
07 фев 2023
Хочу висказати велике дякую працівникам пансіонату Джерело. Ми тривалий час шукали заклад, в якому можна було б залишити близького родича з тяжким захворюванням, який мешкав далеко від нас. Після оформлення всіх відповідних документів, працівники Джерела самостійно приїхали та забрали дідуся з дому. Тепер він під постійним наглядом лікарів та доглядальниць. Дідусь задоволений, ми іноді його відвідуємо без попередження, та завжди бачимо доглянутого родича в гарних умовах перебування. Зі спокійною душею раджу даний хоспис, оскільки там дійсно допомагають людям справлятися з хворобою. Персонал уважний, кваліфікований, який любить свою роботу. Велике вам дякуємо за те, що з вашою допомогою ви робите життя хворих людей більш комфортним та істотно випливаєте не лише на якість його, а й на тривалість. Чесно кажучи, в домашніх умовах, та навіть з доглядальницею надаити такий догляд за близьким неможливо. Адже в закладі велику увагу приділяють і соціалізації своїх мешканців. Сумісні прогулянки, виконання робіт та задоволення хобі (наприклад бабуся любить в'язати і їй давали змогу займатись цією справою, при цьому даруючи готові вироби своїм подругам у закладі). Довгих років вам життя та процвітання.
10
Тарас Дмитрович
24 янв 2023
Що робити, якщо не має можливості доглядати близьких родичів похилого віку? Потрібно оформлювати договір з пансіонатом Джерело. Я одного разу вирішив туди звернутись, і не жодного разу не пожалів. Брат мій під кваліфікованим наглядом цілодобово. І хочу відмітити, що його емоційний стан значно покращився! Додому у село повертатись не хоче. Каже, що йому подобається у пансіонаті, багато друзів, танці та лікування. Життя триває це його слова після тривалого депресивного стану. Це показник праці Джерела, я так вважаю.
10
Анна
17 дек 2022
Отец инвалид. Все время за ним ухаживала мама, но ее не стало полгода назад. Я у них из детей одна. У меня грудной ребенок. Я просто физически не могу дать ему требующий уход. Пока малыш подрастет, поселили папу в пансионат для инвалидов Джерело. Я знаю, что за ним тут смотрят, кормят, он всегда при общении. И я спокойна.
10