Войти  |  Добавить сайт


babysin-dim.lviv.ua
Приватний будинок для престарілих у Львові

Добавлен: 2022.12.8

Приватний будинок для престарілих у Львові

 
Категории: Медицина
 
Пансіонат для людей похилого віку Бабусин дім місце, де кожен, хто зіткнувся з проблемами в своєму віці, може розраховувати на кваліфіковану допомогу.
 
 


 

Отзывы

( 4 )Средняя оценка - 10   из 10 Добавить отзыв  

Вікторія
25 май 2023
Ми живемо в іншому місті та коли у матері став прогресувати розсіяний склероз, постало питання про будинок для людей похилого віку. З двох варіантів, чи переїхати до нас, чи залишитися в рідному місті, вона обрала залишитися. Ми пройшли великий шлях і довго підбирали гарний пансіонат для постійного перебування. У результаті зупинилися на "Бабусін Дім", бо на власні очі переглянули державні та приватні заклади, і умови тут набагато найкраще, з того що побачили. Перевага - район, віддалений та спокійний у парку! Відвідуємо рідко, натомість телефонуємо майже кожен день. Мама завжди за розмовою задоволена, їй не нудно, влаштовуються ігри, концерти, пенсіонери спілкуються та гуляють. Поки ніяких труднощів не виникало, дуже непоганий центр.
10
Кирило
07 фев 2023
Наша бабуся рекомендує, її слова: Велика подяка персоналу пансіонату, нам все подобається - харчування 4-разове смачне, розваги - ми граємо, малюємо, співаємо, танцюємо, ліпимо. Якщо шукайте будинок для людей похилого віку, то тільки сюди
10
Іван
24 янв 2023
Пансіонат "Бабусін Дім" дуже гарне місце! Тут уважне та добре ставлення до всіх, хто тут перебуває. Персонал уважний, чуйний та добрий. Дуже хороше обслуговування: чудова смачна та ситна їжа, гарний догляд. У свята організовуються заходи за участю запрошених артистів: пісні та танці. Також часто буває домашня випічка. У пансіонаті завжди чисто і порядок, щоденне вологе прибирання. Ми раді, що знайшли такий чудовий пансіонат. Велике вам спасибі!
10
Віра
17 дек 2022
Дуже гарний Центр Бабусин Дім - прямо в парку, чисте повітря, місце для прогулянок. Дуже дружний та активний колектив не дає сумувати, наша бабуся задоволена. Дякуємо!
10