Войти  |  Добавить сайт


it-brains.com.ua
IT Brains Ukraine

Добавлен: 2023.03.1

IT Brains Ukraine

 
Категории: Наука, Образование
 
Компанія спеціалізується на навчанні професії Full-stack розробки, яка передбачає володіння навичками розробки як клієнтської, так і серверної сторін веб-додатків. Ми пропонуємо практичні заняття, де студенти зможуть вчитися розробляти професійні додатки, використовуючи найновіші технології та інструменти, що використовуються в реальних проектах. Наші викладачі мають великий досвід у сфері Full-stack розробки та готові передати свої знання студентам, які бажають зробити успішну кар'єру в цій сфері. Ми прагнемо забезпечити нашим студентам найкращі умови для навчання та допомогти їм знайти своє місце в IT-індустрії.
 
 


 

Отзывы

( 7 )Средняя оценка - 9,6   из 10 Добавить отзыв  

Дима
28 апр 2023
Прохожу практикум от IT Brains. Все очень хорошо и доходчиво объясняется. Как говорили спикеры пересматриваю сессии по несколько раз и материал лучше усваивается и меньше ошибок в дальнейшем совершается. А те что допускаются, быстро отлавливаются. Самое позитивное, что хватает времени между сессиями для выполнения домашнего задания.
9
Даша
12 апр 2023
Очень понравился онлайн курс по профессии Fullstack-розробника. Все профессионально, есть хорошая поддержка и лекторы, которые все покажут и расскажут. Хотя в начале я очень переживала, потому что программирование для меня было совсем новой сферой.
10
Илья
05 апр 2023
Вебинар Fullstack-разработчик от it brains довольно неплохой, если нужно понять как работает вся эта кухня. Даже есть поддержка на бесплатном вебинаре, что очень удивило.
9
Євгенія
29 мар 2023
Щойно завершила онлайн курс Fullstack-розробника від школи IT Brains. Я дуже вдячна Кирилові та Олексію за таку чудову програму і можливість її пройти у розтермінування. Якщо чесно, спочатку я вважала, що вартість курсів занадто висока, але тепер розумію, що ці гроші були заплачені не дарма. Було дуже багато корисної інформації, всі лекції обов'язково супроводжувалися практичними заняттями і перевірялися викладачами. Тепер я відчуваю себе набато впевныныше в IT-сфері і розумію, куди рухатися далі.
10
Валерій
21 мар 2023
Курс Full Stack Developer від компанії IT BRAINS - чудовий варіант для тих, хто хоче отримати професійні знання у розробці програмного забезпечення. Заняття цікаві та практичні, викладачі кваліфіковані та завжди готові допомогти. Рекомендую!
9
Тетяна
13 мар 2023
Я була студенткою курсу Full Stack Developer в it-brains та мушу відзначити, що досвід був дуже позитивним. Кирило, наш викладач, майстерно пояснював складні концепції просто та доступно, а практичні завдання мотивували до активного навчання. Це була чудова можливість познайомитись зі світом IT та розвивати навички Full Stack Developer. Дякую команді it-brains за такий чудовий курс!
10
Максим
01 мар 2023
Добрий день. Дякую кожному в команді IT-Brains за можливість доторкнутись до для мене дуже складного світу IT, але який дуже манить. Дійсно значна підтрика - це швидкі зворотні відповіді."
10