Войти  |  Добавить сайт


www.instagram.com/ostapovskiy/?hl=uk
Олексій Остаповський

Добавлен: 2023.03.31

Олексій Остаповський

 
Категории: Бизнес, Финансы, Наука, Образование
 
Олексій Остаповський - досвідчений лектор з Full-stack розробки, який має глибокі знання у програмуванні на фронтенді та бекенді, а також в управлінні базами даних.
 
 


 

Отзывы

( 7 )Средняя оценка - 9,3   из 10 Добавить отзыв  

Алексей Наталушко
14 апр 2023
Я стал разработчиком! Несколько дней назад я по приколу попросил ChatGPT написать скрипт на питоне для использования ChatGPT API и после нескольких доработок хотелок и дебаггинга все получилось! Скрипт прям летает: берет промты с одного TXT файла и кладёт результаты в другой. Вчера искал решения, как в Google Docs конвертировать ссылки на изображения во вставки изображений. Ничего не нашел. Попросил ChatGPT написать мне Apps Script для этой задачи, с добавлением запуска этого скрипта с вкладки Extensions. 5 минут и скрипт готов! Запустил его на доке с 200+ ссылуами и они все стали изображениями. А Вы всё продолжаете обучаться? ))
8
Alex Review 2023
14 апр 2023
Гарний кейс % та приклад просування Бренду персонального, 10 з 10. Моя оцінка - Відгуки див. Інстаграм сторінці На замітку! Олексій Н.
10
Олег
13 апр 2023
Дякую Олексію Остаповському за онлайн курс Full Stack розробника! Чудова робота лектора, дуже багато нової і цікавої для мене інформації, є проєкти для відпрацювання практичних навичок. Тепер я відчуваю, що можу працювати в сфері IT і далі розвиватися як программіст. Якщо у вас будуть курси для продвинутого рівня, дайте знати! Я вже ваш клієнт))
10
Гість
08 апр 2023
Олексій Остаповський був моїм викладачем на онлайн курсі Фулстек розробника. Він досвідчений программіст і вміє цікаво донести інформацію. Мені дуже сподобався, як побудована програма навчання в компанії IT BRAINS після кожної лекції йдуть практичні завдання, є куратор, який допомагає з розвязуванням проблемних питань. Мій відгук максимально позитивний! Однозначно рекомендую викладача і сам курс!
9
Василь
06 апр 2023
Олексій був лектором на курсі. Допомогав розібратись в деяких питаннях та проблемах при роботі з практичним завданням.
10
Руслан
04 апр 2023
Олексей Остаповский помогал мне запустить курс по питанию, и мне понравилось, как нам удалось выстроить работу. Помог решить некоторые проблемы, которые могли стать достаточно неприятными после старта курса.
10
Коля
03 апр 2023
Записался на онлайн курс Fullstack-розробник в IT BRAINS у Олексея Остаповского. В целом, пока остался доволен. Курсы немного дорогие, но есть возможность разбить платежи.
8