Войти  |  Добавить сайт


www.atschool.com.ua
Атмосферна Школа

Добавлен: 2023.08.16

Атмосферна Школа

 
Категории: Наука, Образование
 
Атмосферна Школа - це незмінний супутник освіти, який революціонізує навчальний процес. Завдяки передовим технологіям та інноваційному підходу, ми створюємо унікальні освітні рішення для студентів та вчителів. Наша місія полягає в тому, щоб зробити навчання захоплюючим та ефективним, надаючи доступ до інтерактивних матеріалів, онлайн-курсів та інструментів оцінювання. Ми об'єднуємо найкращі педагогічні практики з інноваційними ідеями, сприяючи розвитку креативності, критичного мислення та практичних навичок учнів. Атмосферна Школа - ваш партнер у світі освіти, який формує майбутнє сьогоднішнього дня.
 
 


 

Отзывы

( 3 )Средняя оценка - 10   из 10 Добавить отзыв  

Алина Дариенко
29 авг 2023
Наша сім'я дуже вдячна компанії "Атмосферна школа" за якісне та інноваційне навчання нашої дочки. Вибір цієї школи став найкращим рішенням для нас. Дитина з радістю навчається, а ми бачимо яскраві зміни у її знаннях та розвитку. Вчителі - це справжні професіонали, які знають, як підійти до кожної дитини та забезпечити її індивідуальний розвиток. Особливо хочу відзначити інтегрований підхід до навчання, який допомагає зрозуміти матеріал краще та з прикладами з реального життя. Дуже задоволені результатами та радимо всім батькам звернутися до "Атмосферної школи" для якісної освіти дитини. Адже, це школа, яка визнана міжнародними стандартами дистанційної освіти
10
Юрій Гаріджук
24 авг 2023
Так як ми перебуваємо за кордоном, то моя дитина наразі проходить навчання у даній школі. Ми оплатили пакет З Україною в серці. Ми отримуємо офіційне навчання в українській школі з отриманням документа державного зразка, доступ до матеріалів 24/7, а найголовніше, перезарахування оцінок закордонних шкіл без обовязкової додаткової атестації. В цій школі дуже цікаві та і сучасні уроки, без застарілої інформації. Для дітей чудово, що вони можуть самі підбирати для себе графік навчання, тоді дитина висипається і з гарним настроєм сідає за навчання.
10
Віктор
18 авг 2023
Ми переїхали в інше місто, і дякуємо цій онлайн школі за можливість продовжити навчання без перерви. Віртуальне навчання дозволило нашій дитині легко адаптуватися та швидко знайти нових друзів.
10