Войти  |  Добавить сайт


pxroproject.net/ua
Phoenix Project

Добавлен: 2023.11.1

Phoenix Project

 
Категории: Реклама
 
Мала позитивний досвід співпраці з цією компанією, коли постало завдання - покращити конверсію мого сайту та поліпшити показник трафіку. Спеціалісти Phoenix Project показали велику зацікавленість у моєму проєкті та відчувався такий собі азарт та щире бажання зробити все максимально ефективно. Щиро дякую за допомогу та результат, який я бачу та можу чітко порівняти із тим, що було із моїм сайтом раніше!
 
 


 

Отзывы

( 5 )Средняя оценка - 10   из 10 Добавить отзыв  

артем
23 фев
Замовив в цій фірмі сайт під ключ, хлопці впоралися в короткий термін і зробили свою роботу дуже якісно. Сайт вже працює і я дуже задоволений результатами. Дякую.
Сергій
23 фев
Звернувся в цю фірму для створення сайту з нуля під ключ. Хлопці впоралися дуже швидко і якісно. Сайт вже працює в повній мірі і результатами я дуже задоволений. Дякую.
10
Alex
21 фев
Сотрудничаем с данным агентством относительно недолго! Всегда качественно и оперативно выполняют свою работу. Мы всегда уверены, что работа будет сделана четко в срок и по адекватной цене.
10
Олег
19 фев
PhoenixProject предлагает широкий спектр услуг по обслуживанию, включая регулярные обновления, проверки безопасности, управление контентом и техническую поддержку для обеспечения бесперебойной и безопасной работы веб-сайтов.Сотрудничаем с ними уже долгое время.
10
Сергей Кравец
19 фев
Компанія "Phoenix Project" пропонує якісні послуги та професійний підхід до виконання завдань. Мені сподобалося їхнє уважне ставлення до клієнтів та оперативність у вирішенні проблем. Тішить, що вони завжди готові вислухати та допомогти. Рекомендуватиму "Phoenix Project" своїм знайомим!
10