Войти  |  Добавить сайт


affimax.tech/price
Максим Петришин отзывы

Добавлен: 2023.11.1

Максим Петришин отзывы

 
Категории: Наука, Образование
 
Максим Петришин - опытный специалист в области арбитража трафика, обладающий глубокими знаниями и богатым опытом. Его профессиональная компетенция весьма ценится в данной области. Кроме того, он активно делится своими знаниями, предоставляя образовательные программы и курсы для тех, кто стремится овладеть арбитражем трафика.

Максим также славится своей доброжелательностью и готовностью поддержать других. Он всегда готов помочь и поделиться своими знаниями с окружающими. Его страсть к арбитражу трафика вдохновляет всех, кто с ним взаимодействует, и делает его важным игроком в мире маркетинга через арбитраж. Работа с Максимом приносит удовольствие и способствует успешному развитию этой захватывающей области.
 
 


 

Отзывы

( 16 )Средняя оценка - 10   из 10 Добавить отзыв  

Олексій
07 фев
Сильною стороною курсу була фантастична команда менторів. Вони були справжніми професіоналами своєї справи, завжди на зв'язку і готові допомогти з будь-яким питанням, незалежно від того, наскільки воно здавалось незначним або простим. Їхня підтримка та готовність завжди допомогти робили курс незабутнім та неймовірно корисним.
10
Анастасія
06 фев
Курс відкрив мені очі на багато аспектів арбітражу. Дякую за якісні матеріали!
10
Ірина
05 фев
Курс від AFFIMAX був супер! Чітко, зрозуміло та корисно. Максу респект за такий крутий курс!
10
Анна
02 фев
Без перебільшення, Макс - це майстер своєї справи. Його курси по арбітражу не тільки інформативні, але й надзвичайно цікаві. Відчувається, що кожен аспект курсу був ретельно продуманий. Дякую Максу за його працю та вклад у моє професійне зростання!
10
Лавр
01 фев
Чудовий курс! Здобув багато корисного, жаль, що не взяв ВІП пакет.
10
Володимир
29 янв
Чудовий курс! Отримав масу корисного та вже застосовую нові знання в роботі.
10
Майкл
24 янв
Загальний чат з кураторами та іншими студентами на курсі від AFFIMAX - це неймовірний ресурс. Можливість обмінюватися думками та отримувати швидкі відповіді від професіоналів значно підвищує ефективність навчання.
10
MysticDreamer
23 янв
AFFIMAX предоставил отличный курс по арбитражке. Информация подана ясно и логично, что значительно облегчило обучение. Особенно понравилась часть курса, посвященная стратегиям арбитража.
10
Саша
18 янв
Учусь на курсе по арбитражу трафика, и это лучшее, что я мог выбрать. Каждый урок - целое событие!
10
Дмитрий
21 ноя 2023
Великолепная поддержка от коучей курса! Чип и Дейл всегда были готовы помочь, ответить на любые вопросы и предложить полезные советы. Это сделало мой опыт обучения гораздо более персональным и эффективным.
10
Soup
20 ноя 2023
Курс действительно стоит времени. Ясно, понятно, и применимо. Отлично для тех, кто хочет разобраться в арбитраже трафика.
10
Юрий
17 ноя 2023
Я только начинаю свой путь в цифровом маркетинге и нашел курс Максима Петришина отличной отправной точкой. Материалы курса были понятны и полезны для понимания основ арбитража трафика. Спасибо за хорошее введение в тему
10
Дмитрий
08 ноя 2023
Долго сомневался покупать курс или нет. решил купить и причем самый жирный, взял *VIP*. Столько инфы я еще не получал. Все максимально подробно разжевано. Сама по себе тема тяжелая но местные Чип и Дейл смогли мне все детально рассказать, люди максимально открытые и позитивные, всегда готовы помочь. Курс от AFFIMAX хорошо сформирован, все было очень последовательно. Каши в голове не было. Максиму большой респект за крутые курсы
10
Вікторія
07 ноя 2023
Закінчила другий потік, жодного разу не пошкодувала про своє рішення придбати курс! Маючи досвід проходження різних курсів, впевнено можу сказати, що це єдиний досвід про який я не пошкодувала і який довів мене до мети заробітку онлайн. Досвідчені куратори, розбір всіх складнощів які виникають у процесі, дружня атмосфера та підтримка на навчанні та в команді доведуть вас до результату, але тільки якщо ви самі цього хочете та прикладаєте зусилля:)
10
Глафіра
06 ноя 2023
Закінчувала третій потік курсу Максима, залишилася дуже задоволена, пожалкувала про одне, що не прийняла рішення купити курс ще на минулому потоці, але як кажуть - на весь свій час. Зараз працюю в команді у Максима. Підтримка у команді постійна, виплати стабільні. Рекламу ллємо за ПБ, жодних грошей Максиму не доплачуємо. Тому хлопці, come on якщо у когось не вийшло, то відповідальність тільки на Вас, чарівної таблетки не існує і Максим, куратори та команда не чарівники. Порада- беріть відповідальність на себе і не чекайте дива, за Вас ніхто не зробить. А замість того щоб писати погані відгуки займіться справою, знайдіть себе та заробляйте гроші на тому, що у вас виходить.
10
Надія
01 ноя 2023
Прийшла до Максима на курс, будучи повним 0 у цій сфері. За період навчання отримані знання підкріплювалися практичними навичками із постійним супроводом кураторів. Вже в період навчання були зароблені та отримані перші доходи від арбітражу. Дальше більше. Потрапити до команди Максима складнощів не склало. Головне-бажання і працю. Однозначно можу сказати, що курс на 100% дає змогу освоїти та застосовувати нову професію з гідною оплатою вкладених зусиль. Однозначно рекомендую!!
10