Войти  |  Добавить сайт


educate.agency
Educate Agency

Добавлен: 2023.11.21

Educate Agency

 
Категории: Компании, организации
 
Educate Agency освітня компанія, яка вже 8 років поспіль успішно допомагає зі вступом до навчальних закладів Словаччини, після 9-го та 11-го класів.

Наша місія стерти кордони у сфері освіти та показати українським абітурієнтам, що за кордоном можна здобути якісну освіту безкоштовно. Ми знаємо, як проходить вступ від А до Я, бо самі пройшли цей шлях, коли були студентами. Тому ми, як ніхто, знаємо про всі підводні камені, які можуть спіткати абітурієнта на цьому шляху.

Для найкращого сервісу у нас працює 60 менеджерів, більша частина з яких знаходяться в Словаччині для ефективної адаптації студентів.

Educate Agency це майбутній друг абітурієнта. Ми з вами протягом всього вашого шляху: від першого звернення до першого візиту в університет!
 
 


 

Отзывы

( 5 )Средняя оценка - 10   из 10 Добавить отзыв  

Марія Захарчук
01 май
Моя поїздка до Праги та навчання в Educate Agency були просто незабутніми! Це був не просто курс, а справжнє занурення в мову і культуру. Викладачі не лише навчали мови, а й робили все можливе, щоб ми почувалися комфортно та впевнено.
10
Алісія
27 апр
мовна школа онлайн зі словацької мови Сейчас я изучаю словацкий язык в онлайн-школе, и это просто чудо! Мне нравится, что могу учиться удобно из дома, не выходя из удобного кресла. Преподаватели ( привет Насте) здесь очень доброжелательные и профессиональные, благодаря им обучение проходит легко и интересно.
Ірина
25 апр
мовна школа онлайн зі словацької мови Від щирого серця тепер усім рекомендую ці мовні курси. Доступно, легко, зрозуміло, не за всі гроші світу. І справді є результат, але бажано ще мати доступ до спілкування з носієм мови, що сильно підтягує.
Мілана
29 ноя 2023
Ну що, вже два роки як моя донька стала студенткою в Словаччині. Як це сталося? Натрапили на хлопців з educate.agency. І вони їй реально допомогли влаштуватися. Спочатку зі словацькою були труднощі, немов китайська грамота, правда. Але агентство підказало, куди на курси записатися, і вона зараз чеше словацькою аж за вухами тріщить. Вчиться їй там у кайф, і видно, що вона там як риба у воді. Спасибі велике тим, хто їй усе це влаштував. А мені, знаєте, так спокійніше на душі, що моя донечка там не пропадає, а процвітає.
10
Антоненко Віталій
23 ноя 2023
Після закінчення школи син вирішив поїхати на навчання до Словаччини. Я знайшов цю компанію в інтернеті, почитав умови та вирішив прийняти їхню допомогу. Вони допомогли влаштувати сина до престижного університету безкоштовно. Платимо з дружиною тільки за орендовану квартиру, яку теж допомогли знайти куратори.
10