Войти  |  Добавить сайт


technopodjem.com.ua
Технопідйом

Добавлен: 2024.04.1

Технопідйом

 
Категории: Компании, организации, Промышленность, Прочее, Товары, Торговля
 
За успішні роки роботи на ринку України, ми сформували широкий спектр послуг, які отримали наступні напрямки діяльності компанії:

Продаж навантажувальної техніки (нової і б/у);

Продажа підйомної техніки (нової і б/у);

Продажа електростанцій (нових і б/у)

Продаж навісного обладнання для вантажної техніки;

Оренда навантажувальної техніки (вилочні та телескопічні навантажувачі);

Оренда підйомної техніки (ножнічні, колінчасті, телескопічні);

Оренда електростанцій (портативні, промислові);

Сервісне обслуговування та ремонт техніки (під'ємної, навантажувальної)

Продаж комплектуючих і витратних матеріалів на спецтехніку.

Професійна робота з клієнтами дозволила компанії стати офіційним дилером таких торгових марок на всій території України:

HAULOTTE входить до трійки провідних виробників підйомного обладнання у світі. Лінійка підйомників Haulotte включає понад 60 моделей, серед яких: самохідні підйомники ножичного, колінчастого, телескопічного та щоглового типів, несамохідні щоглові підйомники, телескопічні навантажувачі. Підйомне обладнання Haulotte поєднує в собі високі експлуатаційні якості, надійність та безпеку експлуатації.

DINOLIFT - є Фінським виробником високоякісних причіпних та самохідних підйомних платформ для роботи на висоті. Підйомники Dino розроблені для тих, хто працює на висоті і хоче при цьому робити це безпечно та економічно вигідно. Dinolift Oy є міжнародно орієнтованою компанією, продукція якої реалізується більш ніж у 40 країнах світу. Основний збут підйомників Dino здійснюється в країни Європи, у тому числі й в Україну.

IMER GROUP - провідний Італійський виробник підйомної техніки. Широкий асортимент IMER включає ножничні та колінчасті самохідні підйомники на колісному та гусеничному шасі, висока якість техніки IMER є прямим результатом багаторічного досвіду та досліджень у сфері підйомного обладнання.
 
 


 

Отзывы

Добавить отзыв